Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att jag och Denise fått en överraskningsfest(!) från De Underbaraste, kände jag mig så rörd att jag var tvungen att skriva en dikt, PÅ RIM! Read and enjoy^^

Warning! Includes many nödrim...




Till Älsklingarna

 

 

Ni kan aldrig ana

hur jag älskar er så

Men jag försöker jämt att

för er berätta det ändå

Det skulle inte funka

en dag utan er

Jag skulle ramla och falla,

sjunka djupare ner

Sådana som ni kommer jag

aldrig mer att känna

Jag kommer aldrig igen drabbas

av en kärlek som denna

Ljuv musik omger mig när jag

träffar er allihop

Och jag hoppas att ni alla sen

vill komma på mina barns dop

Efter en sådan här löjlig dikt

är det bäst att jag slutar skriva

Så ni slipper lyssna på mig,

jag kan skicka en skiva

Men till sist vill jag ändå på sättet det bästa

Säga att jag älskar er högre än de flesta!




Övriga genrer av Amy
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 12:44



Bookmark and Share


  Sundström
moahaha
nödrim, jag älskar nödrim nästan lika mycket som jag älskar andra onödiga saker... som rosa gorillor, Stuart Sutcliffes artistnamn och passionsfrukt.
och dig. puss
2008-04-24

  tatjana
Naaw, nu blir jag också rörd!
Du är en underbar vän och jag är
lyckligt lottad som får vara vän med dig!
Jättesöt dikt : )
2008-04-08

  sara-alice
åh vad underbar du är!
den är inte alls löjlig, det känns bara otroligt
fint att läsa
*all kärlek tillbaka till dig*
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy