Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs i höstas (11/9-07) då jag bara kände att hela livet var vänt uppochner och jag visste inte alls vad jag skulle tro på eller leva för... Så det här var min bön, typ.


In doubt

There must be more
than this
-there must be more
than you
Or at least more than
this picture I have
of you

I made myself an image,
an idol
And idols must be shaken

I asked you to shake all
that could be shaken
- could it be
that THIS
is the answer?




Fri vers av Blebb
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb