Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en del av min poetiska själ..




Du är en sällsynt galen het sommar

 

 

 

 

 

 

När sommaren kommer

frågar jag varje stjärna, varje måne om dina ögon

om min förälskelse för dig är

bunden med årstiden..

 

Utsikten av sommaren provocerar mig

ditt härliga ansikte,dina blå läppar

och ditt öronhänge av silver provocerar mig

morgontidningen provocerar mig

för den är lik en kvinna som pratar så mycket

doften av kaffet som brygddes ovanför

torkade papper

provecerar mig

 

Så vad bör jag göra?

mellan tändningen av blixten i min fingrar

och mellan predikan av av den förväntade kristus?

 

I början av sommaren

får jag av en konstig känsla

en känsla av trygghet och rädsla

rädsla för att du kommer så nära

rädd att du går bort

då undrar jag

Är det sommaren som skriver till mig?

 

Du är en sällsynt galen het sommar

hoppas att jag vet

förhållandet mellan galenskap och sommaren

 

Du kvinna

som passerar som häpnad i människans land

bärande en dikt i i ena handen

och en måne i den andra

Du kvinnan som jag älskar

som exploderar i poesi

ifall du beträder några stenar

kvinnan som skriver

sorgens träd

 

Vad härligt är exilen,när vi är tillsammans

Åh...Älskling

som summerar

min och trädens historia

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-08 23:56



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fantastiskt helt enkelt
2009-04-11

  sachie
Detta var en förunderlig text.... på många sätt och vis. Jag är van vid att dina texter berör en sträng djupt inom mig. Men inte den här. Jag tycker den är fint skriven, det måste sägas. Men den där extra skvätten grädde i såsen, saknas, och får inte smaklökarna att virvla av galen glädje. Detta var min lilla tanke och känsla. Hoppas att du ej tar illa vid dig av den. ^_^
2009-04-09

  Sladjana Zubcevic
"Du kvinna

som passerar som häpnad i människans land

bärande en dikt i i ena handen

och en måne i den andra

Du kvinnan som jag älskar

som exploderar i poesi

ifall du beträder några stenar

kvinnan som skriver

sorgens träd"
Underbart skrivet!
2009-04-09

  Aisha VIP
"....vad härligt är exilen, när vi är tillsammans..."
...jaa...vad mer kan jag säga...
sååå vackert och man blir glad....!
2009-04-09

    sunnanvind
När du skriver Issac stannar tiden och allt blir till vackra explosiva ord...må du aldrig stoppa din penna!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m