Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlåta

Dina ögon sa allt

och jag sökte inga ord 

 

Ord är falska

 

När ögon ber

om förlåtelse

 är det svårt

att vara

kall




Fri vers av Frågetecken?
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-28 08:48



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
oj, klockrena ord (som inte är alls falska, tvärtom). applåd!
2008-11-30

    vemod
du skriver så bra!
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?