Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite osäker på om slutet ska vara sådär men...


instruktioner

jag får inte sakna
vakna med dig
kroppen omsluten
och bara andetag

jag får inte sakna
men det kan kanske vara
det där tomma i att inte
ha någon
det kan kanske vara
den där knuten
när våra ögon möts

ge mig instruktioner
inte ens på IKEA-vis
kan jag bygga en värld
utan dig

ge mig instruktioner
jag vill sluta




Fri vers av thepinkprincess
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 23:04



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag tycker den funkar som den är. Faktiskt himla bra.
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess