Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är bara en snöflinga, en ögonblicksexistens i dina tankar

 

sometimes it snows in april

och man kan arbeta som översättare

beskriva världen i andras ord

man kan berätta vad de säger och

 

ibland snöar det i april

man kan bygga en egen berlinmur

om man vill, säga

här kommer ingen genom

 

det är som att alla med bagage

har ett handbagage

 

någon det är så svårt så svårt

att glömma tillräckligt länge

för att ge livet en chans

 

du hade det,

jag hade slängt mitt i sjön

 

jag är en sådan som fixerar mig helt

tills jag kan släppa 




Fri vers av molly crayons
Läst 583 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-09 09:19



Bookmark and Share


  Junibarn
Nu är jag helt ärlig; Jag fattar inte allt. Men det är också det som är det fina med poesi. Att kunna läsa en text 654 gånger och ändå tycka att det finns något mer, outforskat. Namnet är ju också bara för underbart.
2008-06-15

    crapcat
\"man kan bygga en egen berlinmur

om man vill, säga

här kommer ingen genom\"

Oj.
Jag fastnade för den här redan från början. Den börjar bra, fortsätter ännu bättre och slutar bäst.
Rubriken är underbar.

Applåd och bokmärke!
2008-04-10

  Betlehemsstjärnan VIP
Ett väldigt fint budskap...jag kan känna igen mig/B
2008-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag med!
Tänk så många murar jag byggt under årens lopp!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons