Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våren gråter och vintern retar känslor då den envist stannar kvar jag står envist kvar här jag med


Våren gråter


söker liksinnad person genom
ögonkontakt,
för jag har vaknat upp
på en annan plats
där har jag ritat kärleks känslor i sanden

bara för att riskera
att vågorna sköljer bort dem
bara för att riskera
bara för att jag kan
ungefär som du

men vi är inte liksinnade
och jag söker inte ögonkontakt
söker något mer
precis som du
söker svar
på frågor du aldrig skulle ställa rakt ut
och precis som du svarar jag
utan att säga det rakt ut
för om du hade låtit mig veta något så simpelt
som att jag hade en möjlighet att kräva någonting
hade jag förmodligen sagt någonting
som lät lika patetiskt
som jag ibland hoppas att du känner dig

fast jag vet
en simpel möjlighet
aldrig hade fått mig att
be dig om att stanna
när jag själv vet hur mycket jag längtar

så jag riskerar allt
bara för att jag kan
precis som du...




Fri vers av mbl
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-09 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl