Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktiga vänner finns där för dig hela tiden




Sanna vänner

Kärleken kommer

kärleken går

men dem sanna vännerna består

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 19:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja det var sant och bra beskrivet.
Applåd!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn