Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vettefan om jag nog inte har två vänsterfötter ändå (kan ju få skylla på det en stund iallafall)

 

det borde inte vara så svårt

att vända om

bara gå

 

det är faktiskt väldigt enkelt

jag har gjort det flera gånger

*

*

*

*

*

och här är jag nu igen




Fri vers av LadyFool
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 21:04



Bookmark and Share


    Firefairy
SMILE :)
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool