Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


vän



bli vän med sig själv
var lättare sagt än gjort

i tidens moral




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-09 23:11



Bookmark and Share


  Rachel Roth
den sista meningen skapar spänning
och öppnar för egen tolkning....samt nyfikenhet
2008-04-19

  Ulf Lagerholm
ordet \"vän\" rymmer både ett sub. och ett adj., och det var ju tänkt att de skulle ingå äktenskap här, men den flyktiga tiden, moderniteten, med dess betydelseförskjutningar och värdeinnehåll, skapar betydande svårigheter ...

godskrivet koncentrat, vill jag lova
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP