Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara känna att jag inte varit här förgäves..




Vad som kommer finnas kvar efter mig

 

Mina ord kommer alltid finnas kvar här

För även om de uppskattas eller inte

 

Så har jag en gång präntat ned dem

och då kan de aldrig tas tillbaka igen

Inskrivna i jordens historia

 

Om än så bara på ett litet hörn i en tjock, tjock bok

 

Mina fingeravtryck kommer alltid sitta på det som jag rört vid

Och de som jag har sårat kommer alltid ha ett sår i hjärtat

 

Oavsett hur stort det är

Allting jag någonsin uppskattat

kommer aldrig bli av med stämpeln som jag satte på dem när jag först såg dem

 

Och allt jag gjort för att hjälpa andra

kommer stå först på min argumentslista över varför just jag

ska få komma in i himlen




Övriga genrer av Amy
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-10 14:33



Bookmark and Share


  tatjana
Den här tyckte jag om!!
Applåd :) (flera om man kunde)

Och jag uppskattar alla dina ord!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy