Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig din hand, så tar jag dig härifrån


Bort från alla världsliga problem

Låt mig

ta dig långt

långt bort

bort från alla världsliga problem

bort från all frän kritik

bort från alla som ser ner på dig

bort från allt äckligt hat 

bort från allt missförstånd

om du vill

hjälper jag dig




Fri vers av Skrivarn
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-10 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn