Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är det roliga över. . . Vår värld är dömd till undergång. . .


Än så länge lyser solen starkt

Än så länge lyser solen starkt

än så länge glittrar havet blått

än så länge finns det fåglar som flyger

än så länge är vi människor de som styr och ställer

än så länge finns glada skratt och lycka

än så länge är vår luft full av avgas

än så länge förstör vi vår jord

än så länge är människor rangordnade

än så länge är det så här

men snart är det roliga över

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 181 gånger
Publicerad 2008-04-10 16:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag väntar trots allt på en bättre värld där kärlek och omtanke råder för dem som väljer det.
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn