Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig levande

Gör mig levande,

slå av mig min mask

med förtrollade sagor

ur pandoras stängda ask.


Gör mig levande,

med en heimlich manöver

lösgör skratten ur min hals

låt dem svämma över.


Gör mig levande,

ta min hand i språnget

gör mig lite större

än själva omfånget.


Gör mig levande,

ge mig en kyss

få mig att känna igen

allt jag kände nyss.




Fri vers av Fineshrine
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-10 17:59



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Kickstart my heart
tänker på både låten, och en text jag skrivit
när jag läser dina ord.
Känner verkligen igen mig.

Du fångar mig med dina ord.
underbart!
2008-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Sanslöst grymt härlig!
Vilket flyt!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine