Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söker du kärleken, finner du den, på något sätt


Där finns kärleken

Tror du inte

att innanför rummets väggar

kärleken finns?

Eller i våra glada leenden

kan den ej skymtas där?

Säkert är

söker vi kärleken

finner vi den

rummet är kärlekens tempel

vissa blickar dödar

våra blickar däremot

ger liv och hopp 

vissa händer stryper

våra händer smeker

tror du inte

att innanför rummets väggar

kärleken finns?

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-10 18:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jo, \"den som söker han finner\"absolut.
2008-04-11

    GaiaKaja
åh bara tycker om!
2008-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Rum är tomma.
Vi fyller dem med innehåll.
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn