Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I stundens hetta....


Ögonblick





I ena ögonblicket står vi vid min balkongdörr
Och du nafsar mig lätt i nacken
och letar dig fram mot min mun


Och du vet hur det kittlar mina sinnen

Ja det vet du

I nästa ögonblick smeker du mig på låret
Och säger att du vill ha mig och rufsar lätt i mitt hår

I nästa ögonblick känner jag din manlighet mot mitt lår

Och du är så jävla medveten om vad du gör med mig

Du underbara!

I detta ögonblick vill jag bli älskad av dig

Och det blir jag




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 1046 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-04-10 18:36



Bookmark and Share


  fågel grå
Muuums..
Gött !
2008-10-06

    ej medlem längre
Åhh så kärleksfullt, vackert,
sensuellt! (något sådant här
som starkt fattas i mitt liv,
jag känner inte personligen igen
det du skriver om här, men jag kunde
tycka att det var befriande skönt
att få läsa om det)
2008-10-06

  ~Leonardo~
återigen..finstämd passion och lusta,
härligt rätt nivå på erotiken...
som ljuv musik när två kan älska så...
2008-09-26

  Ronny Berk
så i älskogs hetta den texten...kittlar sinnet och öppnar alla dörrar mot...
2008-04-21

  Bodil Sandberg
Ett ögonblicks förlustelighet..och ett annat..sannerligen bjuder du på hetta här!!!!!Underbart!!
2008-04-15

  devilsangel
Hett och ljuvligt!! Mycket bra beskrivet av en stund av åtrå...
2008-04-11

  desperado
Härligt mustig erotik utan att bli teknisk beskrivning. Bravo!
2008-04-11

  Carola Zettergren
Underbart bra poetat!!!
2008-04-11

  Blomster
En av få snygga erotiska texter jag läst som lämnar mycket åt fantasin - precis som erotik ska göra!

Bra ordat!
2008-04-11

  Spider
hehe här var det inte något konstlat utan rakt på bara...
låter som en ren lusta föll på....bra skrivet!
2008-04-10

  Lasseman VIP
Woosa! wow! så bra och erotiskt skrivet, man blir ju helt varm inombords..
2008-04-10

  Lejonhjärtas poesi
Här var det erotik minsann och fåglarna drillar din älskogsmelodi:)
2008-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Suck...Lucky guy!
2008-04-10

  prinscess VIP
het kärlek
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand