Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om du vaknade upp i paradiset


Zions himmelska land

Solen gick upp idag

solen i Zion

förvånad av hur klar den var

förvånad över att jag var här

varför just jag?

Och alla änglar här

som av oskyldigt vita kläder lyser

deras kinder är röda som blod

deras skönhet

följer jag med ögonen

ända till solnedgången

och behöver jag tröstas

får jag gråta i änglahår

får gömma mitt ansikte där

och gråta ut

i mjukt och väldoftande änglahår

en ängel

ger mig sin varma lilla hand

det är då jag med säkerhet vet

att jag befinner mig i Zions himmelska land

 

 

 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-10 20:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Himmelriket är invärtes i eder\" säger min bibel.
När jag inbjöd Jesus i mitt inre fick jag något av himmel på jord och framför allt ser jag fram emot att få dväljas till 100% i Din ljuvliga beskrivning när min vandringsdag på jorden är över.
Applåd och bokmärke!
2008-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Det är när du med säkerhet kan säga att du vet att Jesus bor i ditt hjärta som du vet att du är på väg till himlen.
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn