Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser det i blicken, jag hör det inte för du säger inget.


Ögon säger mer än tusen ord

Hat, smärta kärvat hjärta.

Kärlek, svek barndomslek.

Ljudlös, stum allmänt dum.

Den vackraste lögnen för mig börjar tyna bort, det är bra, förnekelse.

Jag ska gå under med mitt mod som en stolt, ärrad Kapten !






Fri vers av zacke :]
Läst 682 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-10 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kanon Zacke
2010-12-02

  orange haze
poetry slam! läste denna högt för mig själv. like, dayumm. JÄVLAR vilket beat.
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld