Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min flickvän. Rytmen är olika.


Oftast tror jag att hon hatar mig

Herrejävlagud
Hon har ont i sitt hjärta
Det är jag

Baldurs hustru
Hon är Nanna
Och min
Som dör av sorg.

Oftast tror jag att hon hatar mig
Men hon är bara ledsen
Precis som jag
Flyr något omedvetet mot solen






Hur kunde hon inte sitta vid bäcken
Med blödande underliv;
Blå, ren, rak
Inför döden;

Dör du döden,
i natt
Betalar månen med själar
För jag kommer dräpa,

Släpa intigheten i håret
Bränna askan till guld
Och visa meningen vägen




Fri vers av isidore
Läst 623 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-10 23:47



Bookmark and Share


  Gronia
tagen med häpnad, underbar poesi
2008-05-18

  isidore
Vad har det att göra med min flickvän????????????????????????????????????
2008-04-17

  mayhem and order
Bra bra bra!
2008-04-12

  Sanningsägaren VIP
*stum*
imponerad djupt
imponerad
tack för läsning!
Åsa
2008-04-12

    Bizarrpoeten
Förbannat bra helt enkelt!
2008-04-11

    jody
åh jag fick rysningar. det sved lite..när man känner dig som person får det helt klart en ytterligare dimension. men även utan blodsband, å även för dom som aldrig har fått se ärligheten hos dina ord i dina ögon, så är dina ord så uppriktigt vassa att vem som helst faller för pappret.
2008-04-11

  Pot Pourri
bland det bästa jag läst här.. tack! kommentar lämnar jag inte ens i sak :) mellanradernaänstarkare-skriven. rårät rejäl som min far sa om tallarna.
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore