Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp minut

och i kanterna
utkanterna av
våra sinnen

en dansande
sannings
sägare

skulle du
se ut
upp

är vi här
eller är vi
bara regnmoln

på himmelen
den sista minuten
av hopp




Fri vers av virre
Läst 758 gånger
Publicerad 2008-04-11 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre