Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft

Jag vill känna
havets doft
jordens doft
himlens doft

är trött på att känna
varma elements doft
all innedoft

Jag vill sväva
med mitt luktsinne
ute i det fria
Ligga på gräset och följa
molnen på sinnenas äventyr




Fri vers av Novemberblomman
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-11 10:46



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härlig dikt i levnadslust i att vara och uppleva !!! En applåd blir det för det den ger i den känslan !!!
2008-06-05

  livsdans
...och här på poeter känner vi novemberblommans doft :-)
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman