Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valfrihet

vi nödgades
nyttja all den tid
vi kunde ägnat åt
kärkeksfull samvaro

i vånda över val
vilkas konsekvenser
vi inte hade möjlighet
att överblicka

och det sades
att detta var
frihet




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-04-12 08:10



Bookmark and Share


  Per Rydberg
En sanning, utan tvivel. Hur fria är vi då?
2008-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Vår s k frihet är mycket kringskuren.
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP