Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångra, sakna, önska

 

Man kan inte ångra något

man aldrig

har gjort


liksom man inte kan sakna något

man aldrig

har haft


Dock kan man önska

att göra ogjorda saker



gjorda

 




Övriga genrer av Blomster
Läst 549 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-04-14 00:06



Bookmark and Share


  friheten
Så sant som det kan vara
2008-05-14

  Rosmarin
nja, jag tycker nog, att man kan sakna sånt man aldrig haft. Om man kan relatera till det genom att människor i ens omgivning har det. Människor som inte fått barn kan sakna barn t ex, det vet jag.
2008-04-17

  Lejonhjärtas poesi
Mycket kloka tankar bakom dessa dina poetiska visdomsord, tjusigt!
2008-04-16

    Nattviol
kan inte sägas bättre!
en läsvärd liten pärla!
kram
(jag ångrar ingenting -
men fan vad mycket jag
har ogjort...)
*S*
2008-04-16

  Michaela Dutius
Suveränt!
2008-04-16

  aol
så sant så bra skaldat suveränt
2008-04-16

  Gunilla VIP
Träffsäkert!
Applåder!
2008-04-16

  Spider
så sant så!
2008-04-14

  LillSandra
sant, fin!
2008-04-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Klart man ska
chansen om den
finns, det kan ju
gå vägen! Visst!
Perfekt formulerat!
****************
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse