Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En o samma person i olika nick

Jag skulle verkligen inte vilja klona mig

på riktigt

har skojat om det

men jag är jag

och förblir

Men jag skriver mina tankar här

ibland vräker ur mig

Men jag förstår inte den som vill klona sig här

på den här sidan

Jag kan förstå syftet på ett sätt

publicera DUBBELT så mycket texter

men missar man ändå inte en del av sig själv

 Publicerar dubbelt så många texter

men halverar sig själv!




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-12 12:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Huvudet på spiken!

Nix till många nicks!

(Stevie Nicks däremot...that\'s another kettle of fish)
2008-04-12

    Issand.
kanske, men kan man inte publicera dubbelt så många texter utan att klona sig

i vilket fall, snyggt
2008-04-12

  Carola Zettergren
Hm du tänker i samma
banor som jag!!!!:):):)
tycker att det skulle kännas
mycket märkligt!!!
2008-04-12

  korpfjäder
Det ligger något i det du skriver - att halvera sig själv när man delar upp sig - som om det skulle gå förresten - att tro att det går att lura sig själv... för det kanske är det som händer.
Fast för somliga är det nog en ekonomisk fråga....just här på poeter alltså.
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP