Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu kanske jag kan sova bättre..


Min Vän Mörkret.

Mörker.

Det kanske inte är så dumt ändå.

Ingenting ändras ju riktigt.

Man blir ju aldrig riktigt ensam heller,

För i sitt sinne så har man ju alltid någon.

Annars omsluter ju mörkret en med

tillåtelse att tänka och vara som man vill.

Men att leva i ständigt mörker skulle jag inte klara.

Då skulle jag nog bli för deprimerad.




Fri vers av Kramgalen
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-12 18:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland behöver man komma undan...drapera sig.
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen