Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

full, fullare fullast

Full, fullare, fullast
och jag ramlar in genom dörren
som alla andra gånger
då jag har varit fullast i världen
och det är så undebart när världen snurrar framför mina ögon
jag är fullast ikväl
jag är verkligen fullast ikväll,
kanske fulast också
jag skyller glatt på mina gener
\"för det kräver att man har gener och anlag\"
Jag har gener, jag har anlag
allt som saknas är den där sista, den sista
som får mig att helt tanklöst däcka i min säng
jag verkligen älskar den sista
jag älskar den första
jag älskar allt som får mig att försvinna


och jag dansar runt
skyggar förbi allt som är verkligt
i min overkliga alkohol dimma
känns allt så förbannat bra
och bättre ska det bli
jag avrundar min kväll
med två brus tabletter som säger
\"två kvällen innan, och två dan efter\"
vem orkar ta konsekvenser?




Fri vers av mbl
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 23:41



Bookmark and Share


    undefined
ps. bokmärker den här :)
2008-06-26

    undefined
Ursäkta språket men, fy FAN va bra skrivet!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl