Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


två



två silverringar
gömde hon i deras säng

som dubbel saknad




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-12 19:58



Bookmark and Share


  aftermath
blir tagen av den saknaden du skriver så fint
2008-04-20

    Noomi
mm..
sorg och hopp..
2008-04-19

  Ulf Lagerholm
vad förunderligt symbolisk människan ändå är, i utövandet av konsterna, i det \"riktiga\" livet, och nu som tex jag, läsaren av din vackra dikt
2008-04-13

  Cris
som en liten micronovell blev detta..!!! fint
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP