Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bok Nätter Med Mig Och Min Ficklampa.


Jag kravlar in under täcket
och tänder min ficklampa.


Boken slår jag upp och slukar
sida efter sida.


Värmen kommer krypandes in på mitt
bara skinn och syret börjar ta slut.








Bara en sida till,
bara en sida till.




En ficklampa som släcks
och ett täcke som slängs av.


Syret som fyller mina lungor innan
jag somnar med min bok i min hand och önskar,






Att jag hade läst en sida till.




Fri vers av Kramgalen
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 23:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som när jag började läsa \"Jack\". På 70-talet. Det var svårt att lägga den ifrån sig.
2008-04-13

  Junibarn
Haha, slutet är underbart. Annorlunda tema, vilket är bra. Mycket bra. Jag har aldrig läst en sådan här dikt förut. Applåd!
2008-04-12

  törne
Fint formulerat, tycker att den känns mysig på något vis. Stora duntäcken och mysiga böcker. Bra skrivet!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen