Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djupare

Jag lämnar dig nu
fast jag egentligen inte vill
Men det är ett måste
jag behöver det

Vart tog jag vägen?

Jag lämnar dig nu


innan jag faller ännu djupare




Fri vers av greeneyes
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 12:13



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Kallas självbevarelsedrift!
Om igen
fint skrivet
om det svåra!
2008-04-15

  mollypop
Du kan skriva, that\'s all.
Och det är bra att du bryter dig fri.
Du är grym
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes