Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

37. På vandring med Frälsaren

Frälsaren och jag
vi vandrar tillsammans
Han ser på mig
med sina varma ögon
Han säger sträck ut din hand
jag leder dig på vandringen
Frälsaren lyssnar på mig
Han säger känn ingen oro
jag bär dina synder
Konflikten med livets ursprung
har jar löst
Nycklarna till livets Gud
har jag i min hand
Allt är färdigt
I min Faders hus
har jag berett rum
för dig
Jag är vägen till livets Gud
Min fader och jag är ett.




Fri vers av Maria T
Läst 473 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-13 13:09



Bookmark and Share


  Leva Livet
\"I min Faders hus
har jag berett rum
för dig\"
Mycket rörande rader som mitt hjärta tar emot
2008-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Just det!
Ett.
Jesus sade: Den som har sett Fadern har sett mig.

Kol 2:9
1 Tim 3:16
Mark 12:29
5 Mos 6:4
2008-04-13

  Kalle.O
Amen...:)
2008-04-13

  Bibbi VIP
Underbara ord du delger idag.
Varmt tack!
2008-04-13

  stefan.g
Fantastik dikt, den värmer likt vårsolen utanför.
2008-04-13

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria T

Tack för dina fina dikt. Blev rörd och glad. Vill följa med... Hälsar vännen Fredrik
2008-04-13

  Michaela Dutius
sann och vacker!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T