Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bullemi – anoerixa




Många kronor och många timmar

Utan mening

Vad är det jag gör

Ont i hals

Ont i knogar


Varför detta?

Bestämde mig för att sluta

Själen hade värkt färdigt och jag var på banan igen

Trevande i början

Men ändå på banan

Livet återkom och en dag

Kunde jag åter skratta och gråta




Fri vers av byrålådan
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 14:13



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Jag vet hur det är har du gått i nån behandling för det
sjävl går jag på capio anorexicenter på löwet på dagvård
1 16 veckor
Anna-Karin
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

byrålådan