Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa och Du


Två viktiga personer


Pappa och Du

Pappa dog

Du drog vidare

Nu är jag ensam med mina tankar

Nu måste jag vara viktig för mig själv för att orka leva vidare

Så svårt

Jag har alltid bara varit viktig för andra

Hur är man viktig för sig själv?




Fri vers av byrålådan
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-13 14:22



Bookmark and Share


    sister band-aid knees
väldigt bra fråga..
2008-04-13

  Marreb
Ja, hur är man det? Knepigt det där...
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

byrålådan