Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst svar från dina fastsydda läppar.


Hundra miljoner frågor ställda.





Inget svar.



Spänningen ligger som en vägg emellan oss två
och så fort jag går ett steg framåt så backar du.



Varför måste det alltid vara så här?




Finns det inget som jag kan göra?




Fri vers av Kramgalen
Läst 403 gånger
Publicerad 2008-04-13 21:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Backa bara.
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen