Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråpälsen

Oinvigda, guldkantade lösdrivare
med vaga inslag av bartolomeifrost
Följer vinglande under vingarna på de halvstrandade

Ålderdomen sänker sig över duvan
Ivrig att finna dess friska ansikte
och duvan manövrerar med ljum slöhet

Kuperar sig med andra människor
Gäckad utan lukten av lämplighet
och fortsätter tills gråpälsen gulnar




Fri vers av Liamet
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 22:13



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Tycker väldigt mycket om sättet du beskriver och förmedlar på!
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Liamet
Liamet