Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gula, salta.

Det gula, salta
slickas upp av girigt bultande tungor
från huden som ligger uppspänd en trappa ner.
Naglad fast. Som steglad på ett cykelhjul.
Lastar lustan över axlarna tills verkligheten stjälper
och landar med ett dån på det bräckliga.




Fri vers av Liamet
Läst 522 gånger
Publicerad 2008-04-14 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liamet
Liamet