Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort övning.


Dopdräkt

Bars omkring i något liknande dopdräkt genom år.
Uppskattade inte knyppelspetsen.
Repades upp inför slutet.




Fri vers av Liamet
Läst 419 gånger
Publicerad 2008-04-14 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liamet
Liamet