Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vill åt det

Han är tungan som slickar upp det som yr omkring

som puderdamm som jagar efter näsvingarna.

Han är en samlare av människors innersta i stoft.

Han vill åt det som göms bakom blekta tandrader

men jag öppnar inte upp för något annat än ord

och han talar inte, gör sig aldrig förstådd




Fri vers av Liamet
Läst 385 gånger
Publicerad 2008-06-07 00:59



Bookmark and Share


    eva m h
Vem är han undrar jag...
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Liamet
Liamet