Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två övningar med: Jag, Du, Då, Nu.


Jord och Mjölk

Jag var ball
Du är tråkig
Då kastade någon jord på mig
Nu häller jag mjölk över alla




Jag har inga mjölktänder
Du har sparat dina
Då var det ballt
Nu är det äckligt.




Fri vers av Liamet
Läst 435 gånger
Publicerad 2008-04-14 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liamet
Liamet