Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillhandahållna besök

Tillhandahållna besök med te och partiturläsning
Maestron elegantast bredvid mig
En skamlöst osäker man

Kände igen orkestreringen
Inbillade mig att han väntat sig det
i ovillighet att anstränga mig

Jag tillät mig att granska mitt sällskap
Serverandes en skamlös, men smickrande fråga
och tidigt och illa urskuldat följdes vi också åt för trapporna




Fri vers av Liamet
Läst 359 gånger
Publicerad 2008-04-14 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liamet
Liamet