Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig mer ibland *

 

Ibland är jag inte jag

När jag inte är jag

tänker jag tankar som jag inte tänker

säger jag saker som jag inte säger

gör jag saker som jag inte gör

 

Glöm inte att älska mig då

älska mig som jag är

när jag är jag

Älska mig ännu mer

då blir jag sakta jag

för att besvara Din kärlek




Fri vers av Annette Andersson
Läst 692 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-13 22:25



Bookmark and Share


  Yvonne
Vacker dikt. Dessa rader skriver jag under på. Det är när man har det svårast man behöver mest kärlek, men det är då man får minst!
2008-06-02

  friheten
Sådant behöves
2008-04-28

  Dessie 35
Såå sant som du skriver...
2008-04-15

  Michaela Dutius
Fick precis samma tankespråk i tankarna som Yvonne!
Mycket vacker!
2008-04-14

  Yvonne
Tänkvärd dikt som får mig att tänka på uttrycket \"Älska mig mest när jag förtjänar det minst, för det är då jag behöver det bäst\"!
Applåd.
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson