Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Älskade

Du är den ende, allt för mig
och min tvillingsjäl. 

~~ * ~~

Jag lyfter dig på lätta vingar
och bär dig i mina kupade händer
över rasande mörka vatten och
lurande grynnor och skär.

~~ * ~~

Jag är hos dig i tanken
varhelst våra fotspår bär.
Jag är din trogne skugga och vapendragare
lojal tills döden hämtar min själ.

~~ * ~~

Inget får mig att lämna din sida
och mitt liv ger jag för dig
i nödens stund.

~~ * ~~

För så älskar jag
att jag dör
då du lämnar mina ögon.

 

 




Fri vers av Stjärnöga
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-14 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga