Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets baksida

Baksidan av mitt liv
sjukhussäng
pappersöverdrag
blodprov
blodtryck
väntan
liggande
tittande upp i sjukhusets tak
blickar ut genom fönstret mot husvägg
väntan
oro
frågor
medicin

Planer och drömmar
då allt är över

För den här gången.......




Fri vers av Novemberblomman
Läst 279 gånger
Publicerad 2008-04-15 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman