Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild i skallen

 

Törs inte riktigt kliva av snurrandet

för de är nog minst lika farligt som speeden

jag nu åker runt i.

 

Spyr, gråter och skriker

men jag törs inte resa mig upp

och släppa taget om cirkushästen.

 

Kan du inte snart hålla om mig ett tag,

förstå mig ett slag.

HELA jag

och inte bara den bit

som är lämplig att visa för andra.

 

Kan ingen slå av karusellen snart

jag vill inte tänka mer på alla bakslag

och jag vill inte vara

vild i skallen längre...

 

 

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-15 12:23



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vilt karusellåkande i ord som beskriver ett kaotiskt tillstånd med vilja att stiga av i lugn och ro.....Beskrivningen är på pricken bra!!
2008-04-15

  devilsangel
Att våga släppa taget om invant kaos är inte alltid så enkelt...men en dag måste man...för det snurrar till man kolar vippen annars...
2008-04-15

  Kristina Wallbing
Ja måtte vi få modet att \"släppa taget om cirkushästen\"! Det är märkligt hur länge vi kan klänga oss kvar vid det vi egentligen \"spyr\" av...
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf