Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla förlåt

Förlåt för allt dumt jag har gjort
men du måste förstå
Vi bor 1000 mil från varandra
och jag har ingen bil
Du är undebar men jag är någ inte den rätta
men du kommer nog hitta de rätta en dag och
då hoppas jag att du blir gald
Hoppas du kan förlåta och
du är den bästvännen en tjej kan ha
Snälla förlåt




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-04-15 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter