Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aj


aoutch!


det sägs att solen bränner sig ibland

men idag var det jag

någon tände en fackla i mig för att utforska
hjärtats innersta vrå

du såg att det fanns något speciellt
och du letade
och letade

tillslut

nuddade du själen och fattade eld
lågorna var min enda utväg
och jag blev offret ingen kunde rädda

man hittade aldrig någon aska

min närhet glömdes bort

och jag blev bara

ett hjärta mindre i världen

ingen hann upptäcka mig

inte ens jag
















det sägs att solen bränner sig ibland

att månen bara står på sidan om

och ler


























Övriga genrer av camillala
Läst 483 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-04-15 19:54



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Först så vill jag säga att jag håller med föregående talare!
Och jag vill även tillägga att det jag gillar mest med din text är nog, bortsett från de avslutande tre raderna, flytet.
Skönt skrivet!

Patrik
2008-04-16

  mia.här å nu
du skriver otroligt fint
jag blir rörd ända in i själen
det är just våra själar
som måste beröras
vi får inte vara rädda
för att känna***
2008-04-16

    deb8
Så vemodigt och tragiskt...

\"ett hjärta mindre i världen
ingen hann upptäcka mig
inte ens jag\"

hur vackert som helst. Jättefint slut..
2008-04-16

    Jenny C
Abstrakt men förmedlar ändå en väldigt påtaglig känsla. Klart bra! Särskilt det där med att månen står vid sidan om och ler.
2008-04-15

  stephanie vargas
verkligen en text som berör!
2008-04-15

  inutimonster
\"ingen hann upptäcka mig
inte ens jag\" grymt!
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala