Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1000 mil från varandra

1000 mil från varandra så hoppas jag att det går
1000 mil från varandra kasnke blir svårt
Men jag älskar dig så glöm ej det
för du är den jag vill hålla i min hand o aldrig släppa taget
Du o jag vill jag att det ska vara
Så snälla lämna mig ej för jag älskar ju dig <3




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 261 gånger
Publicerad 2008-04-15 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter