Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det blir så tröstlöst att försöka när ingen av oss verkar vilja


det är äntligen över

vi går igenom en
sömnlös
tid
brusiga fotografier
där ingenting
går att urskilja
förutom
siluetten
av
det som varit

vi ser igenom
krossat glas
för
att försöka
släta till
kanterna
men framtiden blöder
ned
mot marken
när jag ser på dig

vi går igenom
tusen dörrar
som aldrig leder ut
ur dessa fängslande
mardrömmar
jag blir inte längre
lugn
när jag går brevid dig

vi ser igenom
timglas
som rinner
för oss
mot sitt slut
och jag tror
du ser det på mig
jag är så trött nu




Fri vers av theendofnow
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-15 23:07



Bookmark and Share


  underjoyed
jag tycker att det är konstigt att du inte fått mer uppmärksamhet för dina dikter! du skriver jättebra. jag applåderar.
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

theendofnow