Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En människas trasiga minne

 

 

Vad väckte ditt hat älskling,

gjorde dig till ett monster

hon hör grymtanden från avgrunden

dova snyftningar

 

Vill du komma tillbaka älskling,

bli den du en gång var

hon hör mörka läten bli till stön

djupa suckar

 

Och ilskan kom om natten

Trängde in i dig

Och ilskan kom om dagen

Trängde in i henne

 

 

Hon åt honom till frukost.




Fri vers av LadyFool
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-16 00:41



Bookmark and Share


  isidore
Detta gillar jag skarpt. Bra flyt och en ännu bättre avslutning.

Och ilskan kom om natten

Trängde in i dig

Och ilskan kom om dagen

Trängde in i henne

Oerhört snyggt och brinnande.
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool