Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kistlocket är stängt, vem kan dyrka upp dess lås?


Den bleka kistan

När gick hon?

Igår?

Förra veckan?

Eller var det månader sen?

Spelar inte någon roll

inget gör det

sedan du stängde min dörr

jag tror ej det var en dörr

det var säkert ett kistlock du stängde

till min vidrigt fula kista

i drömmen

mardrömmen

är den lika livlöst blek

som en död människas hy

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn