Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hör dina ord

 

och jag saknar dig också min vän

men detta är en väg du valt själv

Jag kan inte mer göra

än att finnas här

de dagar du har möjlighet

Du har valt detta själv

vi vet båda

jag kan inte ringa

jag måste hålla mig borta

det smärtar inom mig

jag saknar vår vänskap

ditt umgänge

men för din skull min vän

så håller jag mig borta

tills den dagen

du verkligt kommer behöva mig

 

och då finns jag här

redo att ta emot dig




Övriga genrer av Hapalochlaena
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-16 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena